Billig strømleverandør

Viktig å vite 

Strøm koster penger. For at du skal få den billigste strømmen er det flere ting du bør vite og huske på. Det viktigste er fortsatt at strøm er strøm. Det er ingen forskjell i kvalitet på strømmen når du handler det ene eller det andre stedet. Derfor er det pris som er det viktigste for deg. Let etter en billig strømleverandør og bytt. 

Bytt leverandør 

Du bør være på en konstant jakt etter en bedre pris på din strøm enn den du har i dag. Det er mange leverandører av strøm der ut og de tilbyr forskjellige priser. Det er ingen grunn for deg som forbruker av strøm å betale mer enn det du trenger å betale for å få lys og varme i huset. 

Du kan bytte leverandør av strøm helt gratis. Det koster ingenting å bytte strømleverandøren din. Ta kontakt med din nye strømleverandør som er billiger enn din forrige og be selskapet om å bytte for deg. Dette er de pliktig å gjøre og de gjør det med glede.  

Angrerett 

Når du kjøper strøm, som andre varer har du rett til å angre deg. Hvis du ombestemmer deg etter det har gått en uke kan du fint ringe leverandøren av strømmen og si at du ikke lengre har lyst til å kjøpe strøm fra de. Angreretten varer i 14 dager. Glemmer leverandøren å informere deg om angreretten så er angreretten i et helt år.