Refinansiering av usikret gjeld

Refinansiering av kredittkortgjeld

Det er mye snakk om fordeler med forbrukslån. Det er uten tvil mange fordeler med forbrukslånet, men det er kun et som virkelig er en kjempefordel og det er at du kan bruke pengene på akkurat det du vil. Her ligger også faren med forbrukslånet. Det å bruke noe som helst på akkurat det du vil er ikke helt bra. Du må sloss og du må kjempe mot alt det som må gjøres og alt det som ikke må gjøres. Vi ser på den aller beste og den aller smarteste tingen å gjøre med et forbrukslån og det er å bruke alle pengene på refinansiering av annen gjeld.

Refinansiering er kun det at du bruker lånte penger til å betale ned et eller flere lån. Lånet eller lånene du betaler ned er dyrere enn det lånet du har tatt opp. Vi starter først med å se på hvordan du best mulig kan refinansiere kredittkortgjeld. Kredittkort er som kjent veldig dyre. Har du eller bruker du et veldig dyrt kredittkort er det viktig at du bruker disse pengene minst mulig. Du har en frist på deg slik at du fint kan bruke dem gratis i noen uker, men så begynner det store renten å slå inn. Når du bruker penger er det viktig at du ikke betaler for det. Ta derfor opp forbrukslånet, som er mye billigere og betal ned alle dine kredittkort. Enkelt og greit.

Refinansiering av forbrukslån

Når det er snakk om å refinansiere forbrukslån kan det fort bli en litt annen greie. Her snakker vi jo om å refinansiere et lån med et annet lån av samme kategori. Når vi betaler ned et kredittkort med et forbrukslån går vi fra en dyrere kategori til en billigere kategori lån, mens her snakker vi om lån i samme kategori.

Når du refinansierer lån er det viktig at du fortsatt ser på renten. Har du et forbrukslån og ønsker deg et nytt forbrukslån er det bare å lete. Det er ingen grunn for at du skal få til noe dårligere. Finner du ikke noe bedre er jobben gjort. Andre ganger kan det være fint å samle lånene slik at du får ned ekstra gebyrer og annet.

Refinansiering av lån og betalingsanmerkninger

Det er dessverre slik at det ikke er så lett å få til noen lån når du ikke har penger nok til å betale alle regninger. Mange ganger er du i en slik situasjon fordi du gjerne skulle har refinansiert, men det ikke lar seg gjøre. Skal du gjøre noe bra og noe fint er det viktig at du får ned kostnaden din på gjeld. Ta derfor i et tak og gjør jobben best mulig selv. Snakk med de 3 i Norge som gjør denne jobben for deg selv om du har betalingsanmerkninger. Disse 3 bankene krever at du tar pant i bolig.