Forbrukslån

Det er stor forskjell på kredittkort og forbrukslån. Kredittkort er forhåndsgodkjente lån som gis til alle. Det er forskjellige grenser på kredittkortene. Noen kort har en veldig lav grense mens andre kort har en veldig høy grense. Det betyr at du ikke kan ta opp så mye gjeld som du har lyst til med disse kortene, men du har et visst spenn å følge. De er vanlig at kredittkortene stopper opp etter rundt 150.000 kroner. Da er det ikke noe mer å få på et enkelt kredittkort, hvis det nå ikke er et spesielt type kundeforhold som du har. Det finnes noen spesielle kort som tillater personen å ta opp så mye penger som personen har lyst til.

Forbrukslån på den annen side tillater deg å ta opp mer penger enn et kredittkort. Du kan ta opp 600.000 kroner på en gang når du ønsker lån i form av forbrukslån. Når du søker billig forbrukslån så får du alle pengene på en gang, for deretter å betale tilbake pengene jevnlig. Det vil si at du må betale pengene tilbake. Kredittkortene fungerer på en annen måte. Her kan du få penger og du må kun betale et minimumsbeløp tilbake hver måned. Det er ikke mer enn noen prosent av det opprinnelige beløpet.

Hva passer deg?

Når du tar opp et lån er det smart å tenke på hva som passer deg. Det er ikke bare å ta opp et lån. Finn det lånet som passer din økonomi og dine behov. Det gjelder å finne rett rente, rett nedbetalingstid og rette kostnader. Ikke betal mer enn du må. Loans.no er et sted hvor du kan finne lån som passer for dine behov.